Un autobuz s-a răsturnat, miercuri seară, pe DN 25, la intrarea în localitatea Tudor Vladimirescu, judeţul Galaţi. O femeie a murit şi patru bărbaţi au fost răniţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Potrivit IPJ Galaţi, este vorba despre un autobuz răsturnat. 
 
Poliţiştii au stabilit că un bărbat, cu vârsta de 54 de ani, din comuna Iveşti, în timp ce conducea un autobuz care face curse regulate Galaţi-Tecuci, pe DN 25, având direcţia de deplasare către Tecuci, la ieşire din comuna Tudor Vladimirescu, ar fi pierdut controlul direcţiei de deplasare, iar autovehiculul a ieşit de pe şosea şi s-a răsturnat pe o parte.
 
În urma accidentului a murit o femeie, cu vârsta de 48 de ani, din comuna Tudor Vladimirescu şi au fost răniţi patru bărbaţi, între care şi şoferul. În urma testării alcoolscop a conducătorului auto, rezultatul a fost negativ.
 
Traficul rutier este blocat în totalitate în vederea acordării de îngrijiri medicale persoanelor rănite, precum şi a efectuării cercetării la faţa locului, urmând ca în scurt timp să fie reluat.
 
În cauză va fi întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest accident.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit ISU Galaţi, accidentul produs pe DN 25 a fost anunţat prin apel la 112.
 
Este vorba de un microbuz de transport persoane răsturnat pe DN 25 la intrarea în localitatea Tudor Vladimirescu.
 
”Din cele 10 persoane de la bord, o victimă este decedată şi încarcerată, două persoane sunt preluate de ambulanţa SAJ Galaţi şi SMURD Galaţi, cu traumatisme şi contuzii minore, pentru a fi transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Galaţi. Alte două victime sunt în curs de evaluare de medicul de pe ambulanţa SMURD tip C. Restul persoanelor autoevacuate sunt conştiente”, a transmis sursa citată.
 
La accident s-au deplasat o autospecială de stingere de la Iveşti, o descarcerare, trei ambulanţe SMURD şi o ATPVM. de la Detaşamentele de Pompieri Galaţi şi Tecuci.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.