Fostul fotbalist Lucian Burdujan a fost dat dispărut, după ce familia nu a mai putut lua legătura cu el din luna septembrie, au anunţat reprezentanţii IPJ Neamţ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: Lucian Burdujan apare şi pe site-ul Poliţiei Române, la rubrica “Persoane dispărute”. Acolo, însă, apare ca fiind dispărut din noiembrie 2022. 
 
Reprezentanţii IPJ Neamţ au precizat că, iniţial, mama fostului fotbalist a anunţat că nu mai ştie nimic de el din luna noiembrie a anului trecut. 
 
“În urma verificărilor efectuate de colegii noştri, s-a aflat faptul că în luna septembrie acesta ar fi luat legătura cu fratele său şi chiar s-ar fi văzut cu el, în municipiul Ploieşti, după care ar fi plecat spre Bucureşti”, au explicat poliţiştii. 
 
 
 
ŞTIRE INIŢIALĂ: Dispariţia a fost anunţat de către mama fostului fotbalist. 
 
“La data de 20 octombrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra-Neamţ au fost sesizaţi, de către o femeie în vârstă de 63 de ani, cu privire la faptul că, din cursul lunii septembrie a.c., niciun membru al familiei nu a mai putut lua legătura cu fiul său Burdujan Lucian, în vârstă de 38 de ani, din Piatra-Neamţ. În cursul lunii septembrie acesta s-ar fi aflat în Bucureşti”, au transmis, joi, reprezentanţii IPJ Neamţ. 
 
Aceştia au precizat că doar recent familia a fost de acord să mediatizeze dispariţia. 
 
Bărbatul are o înălţime de 1.80 m, o greutate de 89 de kilograe, păr negru, tuns scurt, ochi căprui, constituţie atletică.
 
“Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea bărbatului căutat, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie”, au transmis poliţiştii. 
 
Lucian Burdujan a jucat în carieră la mai multe cluburi, printre care Rapid Bucureşti şi FC Vaslui.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.