Mai multe persoane au fost evacuate din locuinţe, duminică noaptea, după ce un incendiu a cuprins un apartament din oraşul Focşani. Casa scării şi apartamentul respectiv au fost cuprinse de fum dens.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit ISU Vrancea, pompierii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani intervin duminică noaptea, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD pentru stingerea unui incendiu la un apartament situat pe strada Al. Vlahuţă din municipiul Focşani.

Concomitent se lucrează şi la evacuarea persoanelor de la etajele superioare. Incendiul se manifestă la un apartament de la etajul 2.

Pompierii nu pot aprecia la acest moment dacă sunt sau nu victime, cercetările fiind in curs de desfăşurare, dar se pare că locatarii apartamentului în care a izbucnit incendiul nu se aflau în locuinţă.

UPDATE: Incendiul a fost lichidat. Au fost evacuate 12 persoane. Apartamentul a fost afectat în proporţie de 70%, au ars bunuri de uz casnic şi gospodăresc. Din fericire, nu au fost victime (proprietarii erau plecaţi). Urmează să se stabilească cauza incendiului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.