O femeie a căzut duminică, pe linia de metrou, în staţia Piaţa Victoriei 1. Staţia a fost închisă până la ora 16.15, ulterior circulaţia metroului fiind reluată. Medicii SMURD au ajuns în scurt timp la faţa locului, femeia fiind găsită inconştientă, însă în viaţă. Medicul Adriana Jugănaru, de la UPU, a anunţat că femeia, în vârstă de 59 de ani, a decedat, în urma traumatismelor suferite în urma căderii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Medicul Adriana Jugănaru a declarat că femeia, în vârstă de 59 de ani, era într-o stare extrem de gravă şi, din păcate, nu s-a mai putut face nimic, constatându-se decesul. 
 
Medicul SMURD a precizat că aceasta a suferit un traumatism cranio-cerebral. 
 
Circulaţia metroului a revenit la normal între staţiile Pipera şi Aviatorilor, începând cu ora 16.15.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Astăzi, 10.07.2022,la ora 15:03,în staţia de metrou Piaţa Victoriei 1, o călătoare a căzut în calea de rulare, pe firul 2, posibilă tentativă de suicid. Circulaţia trenurilor a fost reorganizată şi se circulă în sistem pendulă intre staţiile Pipera şi Aviatorilor pe firul 2. Echipajul SMURD a sosit imediat la faţa locului şi a intervenit pentru a acorda primul ajutor”, anunţă Metrorex.
Până la preluarea victimei de către echipajul medical, staţia de metrou Piaţa Victoriei 1 este închisă pentru publicul călător şi trenurile nu circulă prin această statie.
”Intervenim pentru salvarea unei persoane aflate sub garnitura de metrou la staţia Piaţa Victoriei. După întreruperea curentului electric la nivelul şinelor, echipele de salvatori au extras o victimă, femeie de 59 de ani, aflată în stare de inconştienţă”, a anunţat ISU.
În acest moment echipajele SMURD îi acordă primul ajutor. 
Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.