Două plicuri considerate suspecte au fost primite la Ambasada Ucrainei de la Bucureşti, autorităţile demarând verificările. Echipele SRI au decis ridicarea acestora în vederea expertizării.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI SRI: Plicurile de la Ambasada Ucrainei nu conţin material exploziv / Sunt verificate toate posibilele substanţe pe care le-ar putea conţine

UPDATE: ”Interventia echipelor SRI s-a finalizat. Plicurile au fost ridicate în vederea expertizării. În acest caz se colaborează cu toate instituţiile abilitate”, a mai transmis SRI. 

UPDATE: ”Echipele SRI s-au deplasat la Ambasada Ucrainei astăzi, în urma unui apel 112, prin care s-a precizat că au fost primite mai multe plicuri suspecte. Pirotehnistii au demarat procedura standard, pentru investigarea acestora”, a transmis SRI.

FOTO - Inquam Photos / George Calin
FOTO - Inquam Photos / George Calin

Instituţia precizează că, în urma controlului pirotehnic, se va stabili dacă va fi nevoie că acestea să fie ridicate şi transportate în siguranţă.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”La data de 6 decembrie 2022, în jurul orei 11.00, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 1 au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la sediul unei ambasade din Sectorul 1, au fost primite două plicuri ce ar avea un conţinut suspect”, a transmis, marţi, Poliţia Capitalei.  

Ambasada vizată este cea a Ucrainei la Bucureşti.  

FOTO - Inquam Photos / George Calin
FOTO - Inquam Photos / George Calin

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii pentru asigurarea zonei.  

”De asemenea, la faţa locului se deplasează echipe pirotehnice pentru efectuarea de verificări specifice”, a mai transmis sursa citată.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.