Două persoane s-au răsturnat cu barca, joi, pe un lac din Delta Dunării, acestea fiind preluate de o altă ambarcaţiune şi aduse la mal, unde vor fi evaluate din punct de vedere medical. Cele două persoane au refuzat asistenţa medicală, fiind în siguranţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - ISU Tulcea a precizat că persoanele sunt în siguranţă, fiind adăpostite într-un refugiu pescăresc.
 
“Pompierii le-au oferit pături şi ceai cald pentru a le creşte temperatura corporală şi pentru a evita o hipotermie, iar asistenţa medicală a colegilor de la Serviciul de Ambulanţă Tulcea a fost refuzată”, a precizat ISU Tulcea.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea a anunţat că un echipaj de pompieri de la Crişan intervine, joi, cu o ambarcaţiune, în zona lacului Isac din Delta Dunării, pentru acordarea asistenţei medicale a două persoane care s-au răsturnat cu barca.
 
Cele două persoane au fost preluate de către o altă ambarcaţiune civilă şi sunt transportate la mal, a precizat sursa citată.
 
De asemenea, către zona respectivă a plecat şi o ambulanţă navală din cadrul Serviciului Judetean de Ambulanţă Tulcea pentru evaluarea stării medicale a persoanelor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.