Două persoane au fost surprinse sub un mal de pământ care s-a surpat în Oradea, una dintre victime fiind inconştientă, iar 16 pompieri intervin pentru salvarea lor. Una dintre victime a fost scoasă în viaţă, iar cealaltă nu mai prezenta semne vitale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - A doua victimă prinsă sub malul de pământ a fost scoasă de către salvatorii de la ISU Bihor, însă bărbatul nu mai avea semne vitale, iar medicii au declarat decesul. Acţiunea a fost una foarte dificilă din cauză că şanţul în care cei doi au fost prinşi sub pământ este foarte îngust, având doar 50 se centimetri. 

În timpul prăbuşirii, malul de pământ a rupt o ţeavă de alimentare cu gaze, la faţa locului fiind trimisă şi autospeciala dotată pentru intervenţii în caz de accident chimic, radiologic, biologic sau nuclear.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Incidentul a avut loc vineri după-amiază pe strada Marin Preda din municipiul Oradea.

La sosirea echipajelor de intervenţie, o persoană era conştientă şi vizibilă parţial din pământul surpat, iar cu a doua nu se putea comunica, fiind inconştientă. 16 pompieri militari intervin la faţa locului, fiind trimis şi un echipaj de terapie intensivă mobilă.

La ora transmiterii acestei ştiri, una dintre victime a fost scoasă de sub malul de pământ.

Persoana salvată este conştientă şi primeşte îngrijiri medicale la faţa locului, urmând a fi dusă la Unitatea de Primiri Urgenţe din Oradea, transmite ISU Bihor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.