Bine ai venit la News.ro! Pentru a accesa tot conținutul publicat de către echipa editorială News.ro, scrie-ne la abonamente@news.ro.

UPDATE - Două persoane grav rănite în urma unui accident produs între Urziceni şi Slobozia au decedat - FOTO

Scris de Ciprian Sterian |
UPDATE - Două persoane grav rănite în urma unui accident produs între Urziceni şi Slobozia au decedat - FOTO

Două persoane grav rănite sâmbătă dimineaţă în urma unui accident produs între Urziceni şi Slobozia au decedat. Este vorba despre doi soţi din Constanţa, în vârstă de aproximativ 45 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Cele două persoane, doi soţi din Constanţa, au decedat. Cei doi, care aveau circa 45 de ani se aflau într o Dacie Logan, care s-a ciocnit cu o autoutilitară de marfă.

În urma impactului deosebit de puternic, maşina a fost efectiv distrusă,  în timp ce doi soţi nu au avut nicio şansă la viaţă.

Şoferul autoutilitarei, un bărbat de 34 de ani, a fost rănit şi a fost transportat la spital. Poliţiştii l-au testat cu aparatul Drager care a arătat că acesta nu consumase alcool.

Traficul a fost reluat.

ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Pe DN 2A Urziceni-Slobozia, la ieşire din comuna Andrăşeşti, judeţul Ialomiţa, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române. 

Potrivit primelor informaţii, două persoane au suferit leziuni grave, urmând sa fie evaluate medical la faţa locului.

Traficul rutier este oprit în totalitate.


 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.

Recomandările editorilor