Două persoane au fost reţinute, miercuri, de procurorii DIICOT, una dintre ele fiind suspectată că a comercializat, cu sprjinul celeilalte, cocaină.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti a dispus arestarea preventivă a inculpaţilor.

ŞTIRE INIŢIALĂ: Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală, au documentat activitatea infracţională a două persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc şi complicitate la trafic de droguri de mare risc. Miercuri, cele două persoane au fost reţinute, anunţă DIICOT.

”Din materialul probator administrat în cauză a rezultat faptul că, în perioada noiembrie 2023 – ianuarie 2024, una dintre persoane ar fi comercializat cantităţi de cocaină (drog de mare risc), cu sprijinul celei de a doua, care ar fi intermediat tranzacţiile”, arată sursa citată.

Procurorii au propus judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti arestare preventivă a persoanelor, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către  Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

Acţiunea a fost realizată cu sprijinul jandarmilor din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.