Două persoane au murit, miercuri, într-un accident produs pe DN 12, în judeţul Harghita. Traficul în zona localităţii Gălăuţaş a fost complet blocat pentru 90 de minute,

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: Poliţia Judeţeană Harhhita a transmis, miercuri, că, în jurul orei 9:50, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Topliţa au fost solicitaţi să intervină la un eveniment rutier produs în afara municipiului. 

”Din primele cercetări efectuate,de către echipa care s-a deplasat la faţa locului, a rezultat faptul că un bărbat de 74 de ani, din judeţul Mureş în timp ce conducea un autoturism pe D.E. 578, dinspre Gălăuţaş către Topliţa, din cauze şi în împrejurări ce urmează a fi stabilite la finalul cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra vehiculului condus şi a intrat şanţul de pe marginea drumului. În urma evenimentului, cele două persoane au fost proiectate în afara autoturismului şi, din păcate, ambele au decedat”, a transmis sursa citată. 
 
Circulaţia a fost blocată total aproximativ 90 de minute.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Accident rutier, pe DE 578, în com. Gălăuţaş, cu un singur autoturism implicat, 2 victime în stare de inconştienţă”, a transmis, miercuri, ISU Harghita.

Sursa citată a precizat că s-au aplicat manevre de resuscitare pentru ambele victime.

Centrul Infotrafic a precizat că un autovehicul a lovit parapetul, rezultând decesul şoferului şi al pasagerului.

Traficul rutier este complet blocat în zona accidentului.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.