O persoană a murit şi patru au fost rănite, vineri, într-un accident produs pe DN 6, în judeţul Dolj. Au fost implicate un autoturism, un autocamion şi o autoutilitară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat faptul că, un tânăr de 24 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, din direcţia Craiova către Caracal, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pătruns pe sensul opus de mers intrând în coliziune cu un ansamblu de vehicule(TIR) înmatriculat în Polonia, acesta din urmă luând foc. Din impact, autoturismul a fost proiectat într-o autoutilitară ce se afla staţionată într-o parcare special amenajată”, a transmis IPJ Dolj. 

În urma evenimentului a rezultat decesul conducătorului auto de 24 de ani şi rănirea a altor patru persoane ce se aflau în autoturism.
 
În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 6, la kilometrul 193+600 metri, în zona localităţii Zănoaga, judeţul Dolj, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism, un autocamion şi o autoutilitară”, anunţă Centrul Infotrafic.

În urma impactului au rezultat 5 victime, dintre care o persoană a decedat.

Circulaţia rutieră se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliţiei.

Potrivit sursei citate, se estimează reluarea traficului în condiţii normale în jurul orei 08:00.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.