Poliţiştii din Dolj au reţinut şase persoane implicate în scandalul din clubul din Craiova, iar alţi doi bărbaţi suspectaţi erau audiaţi, marţi, în acelaşi dosar. Ulterior, şi ei au fost reţinuţi. Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj au precizat că în local se aflau şi doi poliţişti, care nu au fost implicaţi în scandal, fiind martori în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Reprezentanţii IPJ Dolj au anunţat că alţi doi bărbaţi au fost reţinuţi în acest scandal. 
 
“În urmă cu câteva minute, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Craiova au dispus măsura reţinerii faţă de doi bărbaţi, de 30 şi 33 de ani, bănuiţi că ar fi fost implicaţi în evenimentul produs în dimineaţa de 16 septembrie, în municipiul Craiova. Aceştia au fost reţinuţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, în cazul bărbatului de 30 de ani fiind reţinută şi infracţiunea de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Referitor la scandalul produs în dimineaţa de 16 septembrie, într-un club din Craiova, au fost identificaţi opt bărbaţi implicaţi în conflict. Astfel, în seara de 18 septembrie, au fost emise şase ordonanţe de reţinere, pentru 24 de ore, urmând a fi propusă arestarea preventivă a acestora. De asemenea, în acest moment, sunt audiaţi alţi doi bărbaţi, urmând a fi propuse măsuri în consecinţă”, au transmis, marţi, reprezentanţii IPJ Dolj.
 
În local erau şi doi poliţişti, care sunt martori în acest caz. 
 
“În acest eveniment, nu au fost implicaţi angajaţi ai IPJ Dolj, însă, în local, se aflau doi poliţişti, care au fost audiaţi în calitate de martori şi care au furnizat informaţii cu valoare operativă ce au dus la identificarea autorilor”, a precizat sursa citată. 
 
Poliţiştii din Dolj au anunţat, luni seara, că au stabilit identitatea a opt dintre persoanele implicate în scandalul din centrul municipiului Craiova, doi dintre suspecţi fiind în continuare căutaţi. Una dintre cele două victime este agent de penitenciar.
 
Patru dintre suspecţi sunt acuzaţi de lovire sau alte violente şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar doi pentru lovire sau alte violente, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.
 
”Totodată, se continuă cercetările şi pentru depistarea celorlalţi doi bărbaţi care se sustrag cercetărilor. În cursul zilei de 19 septembrie, faţă de persoanele reţinute va fi propusă luarea unei măsuri preventive”, a mai transmis sursa citată.
 
Duminică, IPJ Dolj anunţa că se fac cercetări, după ce un bărbat a de 37 de ani a fost transportat la spital, fiind agresat de o persoană necunoscută.
 
Potrivit Gazeta de Sud, scandalul a început într-un club şi a continuat pe stradă, în centrul municipiului Craiova.
 
Bărbatul de 37 de ani agresat este agent de penitenciar.
 
În urma scandalului, două persoane au ajuns la spital şi au avut nevoie de îngrijirile medicilor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.