Două persoane s-au intoxicat cu fum, fiind transportate la spital, în urma unui incendiu puternic a izbucnit vineri, într-o o garsonieră din localitatea Brădeşti, judeţul Dolj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Pompierii au anunţat că incendiul a fost stins. Au ars bunurile din interiorul garsonierei de la care a pornit incendiul, iar suprafaţa afectată este de aproximativ 25 metri pătraţi. 
Două persoane au fost transportate la spital, una conştientă şi cooperantă, intoxicată cu fum, iar cea de-a doua, conştientă şi cooperantă, cu atac de panică. 
Cauza incendiului este în curs de stabilire.
ŞTIREA INIŢIALĂ - Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj au anunţat că pompierii intervin vineri, în localitatea Brădeşti cu patru autospeciale de lucru cu apă şi spumă, două autospeciale salvare de la înălţime,  două ambulanţe SMURD şi un echipaj SAJ, pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit într-o garsonieră, situata la etajul 1.
“La sosirea forţelor la locul intervenţiei au fost identificate două persoane conştiente, cooperante intoxicate cu fum, fiind asistate în acest moment la faţa locului. S-au format echipe de căutare pentru salvarea posibilelor persoane surprinse în apartamentele de la etajele superioare", au anunţat reprezentanţii ISU Dolj.
Pompierii au precizat că două persoane au fost evacuate de echipajele de intervenţie, iar zece persoane au ieşit singure din clădire.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.