Două persoane au fost prinse sub dărâmături, luni, în urma unor lucrări de consolidare făcute la o casă de locuit în judeţul Dolj. Un bărbat a fost scos de cei prezenţi în zonă, iar pompierii au intervenit pentru scoaterea celei de-a doua persoane. Cel de-al doilea bărbat a fost scos, fiind supus manevrelor de resuscitare, însă acestea nu au dat rezultat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Cel de-al doilea bărbat, în vârstă de 63 de ani, a fost scos de pompieri, dar se afla în stop cardiorespirator. Cadrele medicale au început manevrele de resuscitare şi au încercat timp de zeci de minute să îi salveze viaţa bărbatului, dar nu au reuşit şi a fost declarat decesul.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, pompierii au fost solicitaţi să intervină în localitatea Ghizdăveşti, comuna Celaru, pentru salvarea unor persoane de sub dărâmături care au rezultat în urm lucrărilor de consolidare executate la o casă de locuit.
 
“La sosirea forţelor de intervenţie, o victimă, bărbat în vârstă de 47 de ani, fusese deja extrasă de sub dărâmături de către persoanele de la faţa locului, fiind conştientă şi cooperantă, deşi prezenta fracturi la un antebraţ. Cea de-a doua persoană surprinsă sub dărâmături este încă blocată, dar conştientă, efectuându-se manevre pentru scoaterea acesteia de sub dărâmături”, a transmis ISU Dolj.
 
La ora transmiterii acestei ştiri, intervenţia pompierilor este în derulare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.