Doi adolescenţi în vârstă de 16 ani au ajuns la spital după ce au fost răniţi cu un cuţit de un tânăr de 17 ani, în urma unei agresiuni în care cei trei au fost implicaţi, pe o stradă din Târgu Mureş. Poliţiştii fac cercetări în acest caz. Incidentul a avut loc la un club din municipiu, după un spectacol organizat ca bal al bobocilor. Conducerea liceului unde învaţă cei trei tineri a precizat că nu organizează şi nu îşi asumă responsabilitate pentru eventuale petreceri ulterioare, dar şi că se va face o anchetă internă în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Conducerea Lideului Teoretic ”Bolyai Farkas” din Târgu Mureş a explicat, într-un comunicat de presă transmis vineri, că, în prima jumătate a lunii noiembrie, organizează două baluri pentru boboci. Astfel, în 3 noiembrie a avut loc, în sala de spectacole a Ansamblului Artistic ”ureşul”, balul pentru elevii care învaţă la locaţia unde funcţiona Liceul Teologic Romano-Catolic ”II. Rákóczi Ferenc”, iar în 7 noiembrie se va organiza balul pentru elevii care învaţă la sediul Liceului Teoretic ”Bolyai Farkas”.
 
”În ambele cazuri, unitatea de învăţământ şi-a asumat şi îşi asumă responsabilitate doar pentru organizarea spectacolului destinat evenimentului. Elevii şi părinţii au fost informaţi de faptul că unitatea de învăţământ nu organizează niciun fel de eveniment ulterior acestui spectacol, ca atare nu îşi asumă responsabilitatea pentru organizarea sau monitorizarea unor eventuale petreceri ulterioare, în cadrul unor locaţii de divertisment. În aceste condiţii, am fost şocaţi, când am aflat că după programul organizat de liceu, pe 3 noiembrie, la un club din Târgu Mureş, unde au fost prezenţi şi elevii unităţii noastre de învăţământ, s-a petrecut un incident. În urma acestui fapt, s-a constatat că atât agresorul, cât şi victimele implicate sunt elevi care studiază în clădirea fostei şcoli catolice. Facem tot posibilul să aflăm circumstanţele incidentului, urmărim starea de sănătate a victimelor şi sperăm că se vor recupera rapid”, se arată în comunicatul semnat de directorul Hajdú Zoltán şi directorul adjunct Tamási Zsolt.
 
Potrivit sursei citate, Comisia de disciplină a şcolii va declanşa o anchetă internă, în paralel cu cercetările poliţiei în vederea tragerii la răspundere a vinovatului.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Poliţia Judeţeană Mureş a anunţat, vineri, că în seara anterioară poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Mureş au fost sesizaţi că, în proximitatea unei societăţi comerciale de pe Strada Sinaia din municipiul Târgu Mureş, ar avea loc un conflict spontan între trei tineri.

 
Poliţiştii au constatat că sesizarea se confirmă, fiind identificaţi trei tineri, de 17 şi 16 ani, care s-ar fi agresat reciproc.
 
”În urma verificărilor efectuate, a rezultat faptul că, ulterior agresiunilor dintre aceştia, tânărul de 17 ani, prin folosirea unui obiect înţepător le-ar fi provocat leziuni tinerilor de 16 ani, care au fost transportaţi la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a precizat sursa citată.
 
În acest caz s-a întocmit un dosar penal pentru lovirea sau alte violenţe, iar poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.