Procurorii şi poliţitii fac, miercuri, 74 de percheziţii în judeţele Galaţi, Brăila şi Dâmboviţa, la persoane suspectate de trafic de droguri, iar 165 de persoane vor fi audiate. DIICOT anunţă că este una dintre cele mai mari reţele de traficanţi de droguri din zonă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: IPJ Galaţi a transmis că, pe parcursul ultimilor doi ani, persoanele bănuite de comiterea acestor infracţiuni ar fi comercializat în judeţele Galaţi, Brăila şi Dâmboviţa, droguri de risc şi mare risc, precum şi cocaină sintetică, substanţe provenite din afara teritoriului ţării.

”În urma activităţilor desfăşurate, au fost descoperite şi ridicate droguri din categoria celor menţionate mai sus şi diverse sume de bani”, au transmis poliţiştii. 

 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”La data de 24.03.2021, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Galaţi împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Galaţi au efectuat un număr de 74 de percheziţii domiciliare, pe raza judeţelor Galaţi, Brăila şi Dâmboviţa, la locuinţele unor persoane suspectate de săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de droguri de risc şi trafic de droguri de mare risc şi operaţiuni neautorizate cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive”, a transmis, miercuri, DIICOT.

Procurorii au precizat că acţunea vizează ”destructurarea uneia dintre cele mai mari grupări infracţionale organizate, specializate în comercializarea de droguri de risc şi mare risc şi substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive către consumatori de pe raza judeţelor Galaţi şi Brăila, dar şi a altor persoane care desfăşoară activităţi infracţionale similare pe raza celor două judeţe”.

În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate diverse cantităţi de droguri de risc şi mare risc, substanţe psihoactive şi diverse sume de bani.

La sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Galaţi vor fi duse, în vederea audierii, un număr de 165 persoane.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.