Şapte persoane au fost rănite duminică dimineaţă în urma unui accident care a avut loc pe DN10, în zona localităţii Brădet, din judeţul Covasna, traficul fiind blocat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Pe DN 10, în apropierea localităţii Brădet, judeţul Covasna, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate 2 autovehicule, care au intrat în coliziune frontală, ca urmare a unei pătrunderi pe contrasens. Au rezultat în total 6 victime, cărora li se acordă în prezent îngrijirile medicale necesare", a anunţat iniţial Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Ulterior, ISU a explicat că pompierii covăsneni au fost solicitaţi sa intervină la accident, în cre u fost implicate două autilitare, una fiind o maşină a Jandarmeriei. Şoferul unuia dintre vehicule a rămas încrcerat. Toate cele 7 victime erau conştiente.

Persoanele rănitr au fost transportate lla spitalul din Întorsura Buzăului.

Circulaţia rutieră a fost blocată pe ambele sensuri de mers, până la finalizarea cercetării pentru a se stabili modul în care s-a produs accidentul. După câteva ore, circulaţia a fost deblocată pe un sens.

 

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.