Două persoane au murit şi alte trei au fost rănite, duminică, după ce două autoturisme s-au ciocnit, pe DN 11, în zona localităţii Târgu Secuiesc din judeţul Covasna. Traficul s-a desfăşoară pe un singur fir, alternativ, timp de mai multe ore, însă a revenit la normal în jurul prânzului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Centrul Infotrafic a anunţat că s-a reluat circulaţia rutieră pe DN 11, în localitatea Târgu Secuiesc, judeţul Covasna, unde două autoturisme s-au ciocnit frontal.

”În urma impactului au rezultat în final 5 victime, dintre care 2 persoane au decedat, iar celelalte 3 au fost transportate la spital, cu multiple leziuni”, a arătat sursa citată.

Valorile de trafic sunt normale.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a transmis, duminică dimineaţă, că pe DN 11, localitatea Târgu Secuiesc, judeţul Covasna, s-a produs o coliziune frontală între două autoturisme.

”În urma impactului au rezultat 4 victime, dintre care una este resuscitată”, a arătat sursa citaă.

Circulaţia rutieră se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliţiei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.