Un copac s-a prăbuşit, joi, peste un bărbat care stătea pe o bancă în parcul Esplanadei din Slatina, iar acesta a fost dus la spital pentru o evaluare medicală. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
UPDATE: Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Olt a anunţat că poliţiştii au fost sesizaţi, joi, în jurul orei 15.00, despre faptul că un bărbat a fost rănit după ce un arbore a căzut peste el.
 
“Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că, un bărbat, în timp ce se afla în parcul din zona Esplanadei, din municipiul Slatina, ar fi suferit leziuni după ce un arbore ar fi căzut peste acesta”, a transmis IPJ Olt. 
 
Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
 
UPDATE: Purtătorul de cuvânt al Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Olt, Alin Băsăşteanu, a declarat pentru News.ro că bărbatul respectiv a suferit zgârieturi la mâna dreaptă şi a acuzat dureri toracice. 
 
“Echipajul SMURD Slatina a intervenit, în municipiul Slatina, într-un parc aflat pe strada Vederii, pentru acordarea îngrijirilor medicale unui bărbat rănit de un copac căzut din cauza vântului. Bărbatul a fost transportată la UPU Slatina, conştient, cu escoriaţii la membrul superior drept şi dureri toracice”, a afirmat purtătorul de cuvânt al ISU Olt.
 
ŞTIRE INIŢIALĂ: Fostul şef al Gărzii Naţionale de Mediu, Octavian Berceanu, a postat, miercuri, pe pagina sa de Facebook, un mesqj în care afirmă că un tei s-a prăbuşit peste o bancă pe care stătea un bărbat. 
 
“Incredibil! Parcul Esplanadei, Slatina. Un copac tocmai s-au prăbuşit peste un om care stătea pe banca. Omul se resimte puternic ca urmare a impactului. Momentan aşteptăm salvarea. Rădăcinile teiului sunt puternic putrezite”, a transmis Octavian Berceanu.
 
 
Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical şi dus la spital pentru a-i fi evaluată starea de sănătate.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.