Un grav accident rutier a avut loc, luni seară, în judeţul Constanţa, după ce un microbuz în care se aflau opt persoane a intrat într-o remorcă cu baloţi, iar două persoane au fost rănite. Una nu a putut fi salvată de către medici, fiind declarat decesul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: ISU Dobrogea a precizat că în microbuz se aflau opt persoane, şapte pasageri şi şoferul.
 
La momentul ajungerii echipelor de intervenţie două persoane erau încarcerate. Una dintre acestea era conştientă şi a fost preluată de ambulanţa Serviciului Judeţean pentru a fi dusă la spital. Cealalată victimă era inconştientă, a fost scoasă de către pompieri din autovehicul şi declarată decedată.
 
Celelalte persoane nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.
 
ŞTIRE INIŢIALĂ: Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a fost anunţat de un accident rutier petrecut la intrarea în localitatea Ostrov.
 
Conform primelor informaţii, un microbuz în care se aflau şapte persoane a intrat într-o remorcă încărcată cu baloţi. Două persoane au fost rănite, fiind inconştiente, iar ceilalţi pasageri au coborât din microbuz, fiind conştienţi.
 
La locul accidentului s-au deplasat mai multe ambulanţe şi autospeciala de transport victime multiple.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.