Trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 27 şi 35 de ani au murit după ce s-au răsturnat cu maşina într-un şanţ, accidentul având loc în judeţul Constanţa. Conform IPJ Constanţa, şoferul, în vârstă de 31 de ani, a pierdut controlul volanului într-o curbă. A fost deschis dosar penal în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat că maşina s-a răsturnat într-un canal de irigaţie dezafectat, după ce şoferul a pierdut controlul volanului într-o curbă. 
“Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că un bărbat, de 31 de ani, a condus un autoturism pe DJ 222, dinspre localitatea Cuza Vodă, iar la un moment dat, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei, a părăsit partea carosabilă şi a ieşit în afara părţii carosabile, unde s-a răsturnat, într-un canal de irigaţie dezafectat”, a anunţat IPJ Constanţa. 
Poliţiştii au întocmit un dosar penal în acest caz.
ŞTIREA INIŢIALĂ - Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a anunţat, duminică, faptul că pompierii au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier după ce o maşină s-a răsturnat în şanţ, la ieşirea din localitatea Cuza Vodă către Mihail Kogălniceanu. 
În momentul în care echipele de intervenţie au ajuns la faţa locului în maşină se aflau trei persoane decedate, acestea fiind extrase de pompieri din autoturism.
Victimele sunt bărbaţi, cu vârste cuprinse între 27 şi 35 de ani.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.