Un şofer a fost urmărit de poliţişti, în municipiul Constanţa, deoarece nu a oprit la semnal, acesta lovind patru maşini în timpul urmăririi. Bărbatul avea suspendat dreptul de a conduce şi se afla sub influenţa drogurilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - IPJ Constanţa a precizat că tânărul de 22 de ani era drogat. 
 
“În urma testării cu aparatul drug-test a reieşit o valoare pozitivă pentru cannabis, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanţelor din sânge”, a menţionat IPJ Constanţa.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa a anunţat că, joi, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa - Secţia 2 au efectuat semnal de oprire unui autoturism care se deplasa pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanţa. 
 
“Întrucât şoferul nu s-a conformat, poliţiştii au pornit semnalele acustice şi luminoase, plecând în urmărirea acestuia. La un moment dat, bărbatul a virat la dreapta pe strada Ion Raţiu, iar la intersecţia cu strada Unirii, a intrat în coliziune cu patru autoturisme, dintre care două parcate şi două aflate în trafic”, a transmis IPJ Constanţa.
 
Sursa citată a precizat că şoferul a fost imobilizat şi dus la sediul Secţiei 2, unde s-a stabilit că este vorba despre un bărbat de 22 de ani, din municipiul Constanţa. În urma verificărilor, poliţiştii au aflat că are suspendat dreptul de a conduce autoturisme în această perioadă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.