O fată în vârstă de 11 ani din judeţul Constanţa a fost dată dispărută, iar autorităţile au emis, luni seară, o alertă răpire copil, deşi fata a plecat în mod voluntar de acasă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: Poliţiştii au anunţat că fata a fost găsită şi nu a fost victima vreunei infracţuni. 

Fata a fost găsită în Mamaia. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a transmis că, luni, în jurul orei 20.00, poliţişti din cadrul Secţiei 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au fost sesizaţi cu privire la plecarea voluntară a Petruţei Daniela Toader, de 11 ani, din comuna Nicolae Bălcescu.  

“În cursul zilei de astăzi, în jurul orei 12.00, minora a plecat, în mod voluntar, de la domiciliu, fără a reveni până în prezent.  Aceasta are 1,30-1,35 m înălţime, constituţie astenică. Cetăţenii care pot furniza informaţii referitoare la această persoană sunt rugaţi să apeleze numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 sau Dispeceratul I.P.J. Constanţa, tel. 0241.611364”, a transmis IPJ Constanţa. 

În jurul orei 23.15 autorităţile au emis un mesaj tip Ro-Alert, care are ca titlul “Răpire copil (alerta Amber)”. 

În acel mesaj sunt trecute semnalmentele fetei şi celelalte informaţii prezentate de IPJ Constanţa. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.