Pompierii din Constanţa intervin, duminică seara, pentru salvarea unei persoane care a fost auzită strigând după ajutor, în zona digului de la Cazinou. Persoana a fost găsită, fiind conştientă, şi se acţionează pentru scoaterea ei dintre stabilopozi. Aceasta a fost extrasă şi va fi evaluată medical.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Reprezentanţii ISU Constanţa au anunţat că persoana a fost extrasă şi se află pe ambarcaţiunea ARSVOM.  Aceasta va acosta în dana de pasageri, iar persoana va fi evaluată medical de echipajul SMURD B2 Fripis.

FOTO: ISU Constanţa
FOTO: ISU Constanţa

ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit ISU Constanţa, duminică seara a fost primit un apel prin 112 prin care se sesiza că se aude o persoană strigând după ajutor în zona digului de la Cazinoul din Constanţa.

Astfel, acolo au fost trimise trei autospeciale de stingere şi una SMURD B2, în sprijin deplasându-se şi o ambarcaţiune MRCC.

”Persoana a fost găsită. Se lucrează la extragerea ei dintre stabilopozi. Este conştientă, cooperantă”, a precizat sursa citată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.