Pompierii constănţeni intervin, luni, în localitatea Nicolae Bălcescu, după ce două persoane aU fost surprinse sub o surpare de piatră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Pompierii au scos cele două persoane de sub pietre. Una se afla în stare de inconştienţă, fiind declarat apoi decesul. A doua persoană a fost asistată medicală la faţa locului, iar ulterior a fost transportată cu elicopterul SMURD la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa.
ŞTIREA INIŢIALĂ - Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a anunţat că pompierii au fost solicitaţi să intervină, luni, în localitatea Nicolae Bălcescu, după ce două persoane ar fi fost surprise sub o surpare de piatră.
La faţa locului s-au deplasat autospecială cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare, un container multirisc, un echipaj SMURD şi elicopterul SMURD.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.