Un accident în care au fost implicate un microbuz şi un tractor s-a produs, duminică, în judeţul Cnstanţa, cinci persoane fiind evaluate medical.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în urma unui accident în care au fost implicate un utilaj agricol şi un microbuz, circulaţia este oprită pe DN 2A Hârşova – Constanţa, pe raza localităţii Nicolae Bălcescu, judeţul Constanţa. Unul dintre cei patru pasageri din microbuz a suferit leziuni”, a transmis Centrul Infotrafic. 

Traficul se desfăşoară deviat, pe străzi din interiorul localităţii, până după ora 10.00, când se estimează reluarea pe DN 2A.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ISU Constanţa anunţă, duminică, un acident rutier între un microbuz şi un tractor. Microbuzul s-a răsturnat în urma impactului. 

La faţa locului intervin mai multe autospeciale.

”Cinci ocupanţi în microbuz, toţi evaluaţi medical, o singură femeie pleacă la spital”, anunţă ISU Constanţa.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.