Patru persoane au fost transportate la spitale, altele fiind încă în evaluare la faţa locului după un accident în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz cu 7 pasageri produs sâmbătă dimineaţă în zona localităţii Piatra, judeţul Constanţa,

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Alte trei persoane implicate în accidentul rutier au refuzat transportul la spital, au precizat pompierii.

UPDATE - Patru persoane rănite au fost preluate şi vor fi transportate la Spitalul Judeţean Constanţa, acestea suferind diverse traumatisme. 

De asemenea, alte persoane implicate în accidentul rutier sunt în evaluare medicală.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au anunţat că la locul accidentului s-au deplasat un echipaj cu apă şi spumă, două echipaje SMURD, un echipaj de descarcerare, autospeciala de transport victime multiple. 

ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Traficul este oprit temporar pe DN 22 Ovidiu – Mihai Viteazu, în zona localităţii Piatra, judeţul Constanţa, după ce un autoturism şi un microbuz, cu 7 pasageri, au fost implicate într-o coliziune”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

 În urma accidentului, pasagerii din microbuz primesc îngrijiri medicale la faţa locului.

Ulterior, personalul medical va stabili dacă este necesar transportul la spital.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.