Un accident în care au fost implicate trei autovehicule a avut loc, vineri seară, pe podul din Medgidia, iar şapte persoane au fost transportate la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: ISU Dobrogea a precizat că numărul victimelor a ajuns la şapte. Patru dintre acestea au fost transportate la spital cu autospeciala de victime multiple, două cu ambulanţe şi una cu echipajul SMURD.
 
ŞTIRE INIŢIALĂ: Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au anunţat că pompieri au fost sesizaţi că pe podul din Medgidia s-a produs un accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule.
 
La faţa locului s-au deplasat o autospecială cu apă şi spumă, un echipaj de descarcerare, autospeciala de transport victime multiple şi un echipaj SMURD. 
 
În cele trei autovehicule se aflau şase persoane. Acestea sunt conştiente şi sunt evaluate medical de echipajele sosite la locul accidentului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.