Pompierii din Bucureşti au intervenit în mai multe zone pentru a îndepărta efectele codului galben. Mai mulţi copaci au căzut pe carosabil, dar şi pe maşini şi pe un garaj. În total, pompierii au intervenit pentru îndepărtarea a 20 de copaci, fiind afectate 12 maşini şi trei imobile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Ca urmare a codului galben, în intervalul orar 11.00 - 21.00, la nivelul municipiului Bucureşti, ISU BIF a avut trei intervenţii pentru degajarea elementelor de construcţie şi tencuială şi a intervenit pentru degajarea a 20 de copaci căzuţi”, a transmis ISU Bucureşti-Ilfov.  

Sursa citată a precizat că au fost afectate 12  autoturisme şi trei imobile. 

În judeţul Ilfov nu au fost înregistrate intervenţii ca urmare a codului galben. 

UPDATE: Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov s-a mai intervenit pe str. Cernişoara la degajarea unor elemente de construcţie, dar şi pe strada Dealul Ţugulea, unde un copac a căzut pe auto.  

”Pe perioada Codului Galben, în Bucureşti s-a intervenit pentru degajarea a 18 copaci căzuti şi o intervenţie pentru degajarea elementelor de construcţie desprinse de pe o clădire. Au fost afectate 9 autoturisme şi 1 imobil”, au precizat pompierii.  

Aceştia au precizat că în judeţul Ilfov nu au fost intervenţii ca urmare a avertizării meteorologice cod galben.  

ŞTIRE INIŢIALĂ: ISU Bucureşti-Ilfov anunţă, marţi, că echipajele din Capitală au intervenit pentru a îndepărta efectele codului galben de furtună.  

Astfel, pe străzile Pădureni şi Oncescu Nicolae s-a intervenit pentru îndepărtarea unor copaci care au căzut pe maşini.  

Pe strada Măgura Florilor un copac a căzut pe garaj, fiind îndepărtat de echipaje specializate.  

De asemenea, în mai multe zone au fost îndepărtaţi copaci care au căzut pe carosabil. Astfel de intervenţii au avut loc pe străzile Virtuţii, George Georgescu, Uverturii şi Dreptăţii.  

Cea mai mare parte a ţării, inclusiv Capitala, se află, marţi, în intervalul 11:00 - 21:00, sub avertizare de vânt şi instabilitate atmosferică.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.