Un microbuz şi un autoturism au fost implicate, duminică, într-un accident rutier produs pe DN 1 (E 60), în comuna Sâncraiu din judeţul Cluj. Doi adulţi au fost încarceraţi în cele două autovehicule, ei fiind ulterior transportaţi la spital. Totodată, o femeie şi patru copii, cu vârste între 7 luni şi 11 ani, au fost duşi şi ei la spital. Traficul a fost blocat în urma accidentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Imagini: ISU Cluj

UPDATE - ”Un conducător auto de 22 de ani, care se deplasa cu autoturismul în direcţia Oradea, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare în sector marcat cu o curbă deosebit de periculoasă, vehicul pătrunzând pe sensul opus unde a intrat în coliziune cu un auto condus de bărbat de 30 de ani, din Cluj-Napoca”, a transmis IPJ Cluj.

Testările cu aparatul etilotest au avut rezultate negative.
 
Cei doi şoferi, o femeie din autoturismul bărbatului de 30 de ani şi 4 minori care se aflau alături de aceştia au fost transportaţi la spital. 
 
Traficul a fost reluat.

UPDATE - ”Pompierii au descarcerat şi extras din autoturismul şi microbuzul avariat doi bărbaţi, în vârstă de aproximativ 40, respectiv 20 de ani, care au fost preluaţi de către echipajele medicale şi transportaţi la spital. Conform primelor evaluări ambii sunt în stare stabilă”, a anunţat ISU Cluj.

O femeie, în vârstă de aproximativ 30 de ani, şi patru copii, cu vârste cuprinse între 7 luni şi 11 ani, au fost consultaţi şi transportaţi la spital pentru investigaţii şi îngrijiri medicale. Conform primelor evaluări toţi erau în stare stabilă.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Accidentul s-a produs pe DN 1 (E 60), în zona localităţii Brăişoru, comuna Sâncraiu, fiind implicate două autovehicule.

Acolo intervin pompierii cu o autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD, dintre care unul tip terapie intensivă mobilă din cadrul Detaşamentului 2 Cluj-Napoca, şi un echipaj SAJ.

”În momentul sosirii la locul accidentului, echipajele operative au găsit un microbuz şi un autoturism avariate şi două persoane încarcerate în fiecare dintre acestea. Pompierii acţionează în aceste momente pentru descarcerarea şi extragerea persoanelor blocate în autovehicule, respectiv doi adulţi”, a transmis ISU Cluj.

Totodată, patru minori sunt consultaţi la faţa locului de către echipajele medicale. Conform primelor evaluări aceştia sunt în stare stabilă.
 
Traficul este blocat, iar poliţiştii fac cercetări.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.