Un bărbat a murit, marţi după-amiază, după ce a pierdut controlul asupra TIR-ul pe care îl conducea, iar acesta a lovit doi stâlpi şi un cap de pod şi s-a răsturnat, pe DN 1, în judeţul Cluj. Şoferul a rămas încarcerat, fiind scos de echipajele de pompieri, însă avea leziuni incompatibile cu viaţa. Traficul se desfăşoară pe un singur fir, alternativ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - ”Conducătorul unui ansamblu de vehicule, bărbat în vârstă de 55 de ani, din judeţul Bihor, se deplasa dinspre Oradea spre Cluj-Napoca. Pe un sector de drum cu o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, ansamblul de vehicule lovind un stâlp, iar ulterior un cap de pod şi un al doilea stâlp. Din nefericire, echipajul medical prezent la faţa locului a declarat decesul acestuia”, a transmis IPJ Cluj.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Accidentul s-a produs pe DN 1 (E 60), în dreptul localităţii Leghia, judeţul Cluj, unde un autotren încărcat cu sucuri s-a răsturnat.

FOTO: ISU Cluj
FOTO: ISU Cluj

Un bărbat a rămas încarcerat în cabina autotrenului, ISU Cluj intervenind cu două autospeciale cu modul de descarcerare, o ambulanţă SMURD, alături de o ambulanţă SAJ. 

”Victima a fost extrasă şi prezintă leziuni incompatibile cu viaţa. Bărbatul avea aproximativ 50 de ani”, a precizat ISU Cluj.

Potrivit Centrului Infotrafic, circulaţia rutieră se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea Poliţiei. Se estimează reluarea circulaţiei în 60 de minute.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.