Cinci persoane au primit îngrijiri medicale, vineri seară, după un accident în care au fost implicate trei maşini şi care s-a produs în judeţul Cluj. Unul dintre autoturisme a luat foc, dar ocupanţii au reuşit să iasă. După evaluarea de la faţa locului, trei bărbaţi şi o femeie au fost transportaţi la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Din primele cercetări efectuate, poliţiştii au constatat că un bărbat, de 44 de ani, care conducea un autoturism înspre Zalău, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, intrând pe sensul opus de mers, unde ar fi avariat 2 autoturisme. În urma evenimentului s-a produs un incendiu la autoturismul bărbatului de 44 de ani, însă ocupanţi au reuşit să se autoevacueze”, a transmis IPJ Cluj. 

Sursa citată a precizat că testările conducătorilor auto cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.
 
Traficul rutier a fost reluat pe ambele sensuri în urma cu puţin timp.
 
În continuare sunt efectuate cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanţelor în care s-a produs evenimentul.

UPDATE: ISU Cluj precizeaă că maşina care a luat foc a fost distrusă, incendiul fiind provocat de scurgerile de carburanţi.

”La spital au fost transportate 4 persoane, conştiente şi cooperante. Mai exact, a fost vorba despre 3 bărbaţi şi o femeie cu vârste cuprinse între 40 şi 61 de ani”, a transmis sursa citată.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Pompierii din cadrul Detaşamentelor 1 Cluj-Napoca şi Huedin intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut în localitatea Nădăşelu, la ieşire spre Zalău. În accident au fost implicate trei autoturisme, iar la unul dintre acestea s-a produs şi un incendiu”, a transmis, vineri seară, ISU Cluj.

Sursa citată a precizat că, din fericire, conducătorul auto şi pasagerii au reuşit să se autoevacueze.

”5 persoane primesc îngrijiri medicale”, au transmis pompierii, precizând că victimele sunt conştiente.

La faţa locului acţionează două autospeciale cu modul de descarcerare şi două ambulanţe SMURD, dintre care una de terapie intensivă mobilă şi o ambulanţă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.