Trupul unui nou-născut a fost găsit la groapa de gunoi a judeţului Cluj, învelit în saci menajeri. Anchetatorii au stabilit că băiatul s-a născut în urmă cu patru-cinci zile. Poliţiştii fac apel la populaţie pentru obţinerea oricăror informaţii care ar putea ajuta în derularea anchetei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”La data de 14 februarie, în jurul orei 14.20, Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că, în contextul manipulării deşeurilor din municipiul Cluj-Napoca, în zona rampei de deşeuri din Pata Rât a fost găsit cadavrul unui nou-născut.  La locul indicat s-a deplasat de urgenţă o echipă operativă din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună cu poliţiştii Serviciului Criminalistic, pentru a desfăşura cercetarea la faţa locului”, a transmis, joi, IPJ Cluj. 

Sursa citată a precizat că naşterea nou-născutului a fost la termen şi ar fi survenit cu aproximativ 4-5 zile în urmă.

”Cauza morţii urmează a fi stabilită de către Institutul de Medicină Legală, în urma necropsiei şi a examenelor de laborator. Cercetările sunt efectuate în continuare pentru a se stabili împrejurările în care a survenit decesul minorului, cauza fiind preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj”, a mai transmis sursa ciitată. 

Poliţiştii fac un apel către populaţie pentru obţinerea oricător informaţii care să ajute în anchetă: ”În contextul acestui tragic eveniment, adresăm comunităţii rugămintea de a veni în sprijinul anchetei, în cazul în care deţin informaţii care ar putea ajuta la stabilirea identităţii femeii care a dat naştere copilului. Precizăm că apelul nostru nu este adresat doar cetăţenilor din cadrul municipiului Cluj-Napoca”. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: Potrivit www.dejeanul.ro, la groapa de gunoi in Dezmir, unde sunt colectate deşeuri din întreg judeţul Cluj, a fost găsit, joi, trupul unui nou-născut, învelit în saci de gunoi.

La faţa locului a fost declanşată ancheta de către poliţişti şi procurori, iar trupul dus pentru necropsie medicilor legişti.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.