Un incendiu izbucnit, duminică după amiază, la un tablou electric situat pe un stâlp, în municipiul Cluj Napoca, s-a extins la o conductă de alimentare cu gaze naturale. Pompierii au intervenit pentru stingerea focului. ISU Cluj a anunţat că focul a fost stins, fiind necesară evacuarea întregului volumul de gaze din conductele înainte de a acţiona pentru stingerea incendiului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - ISU Cluj anunţă că focul a fost stins. A  fost necesară evacuarea întregului volumul de gaze din conductele înainte de a acţiona pentru stingerea incendiului. În urma evenimentului nu au fost victime.

TIREA INIŢIALĂ - Un incendiu a izbucnit, duminică după amiază, la un tablou electric situat pe un stâlp amplasat pe Bulevardul Muncii din municipiul Cluj Napoca.

Focul s-a extins şi la o conductă de alimentare cu gaze naturale.

La locul incendiului intervin pompierii din cadrul Detaşamentului 1 Cluj-Napoca pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor. Până la ora transmiterii acestei ştiri nu a fost stabilită cauza producerii incendiului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.