Un incendiu cu degajări mari de fum a izbucnit, duminică după-amiază, într-un apartament situat la etajul al doilea al unui bloc din Floreşti, judeţul Cluj. Pompierii au intervenit cu cinci autospeciale pentru lichidarea acestuia. Cincisprezece persoane au ieşit din locuinţele lor, aflate în scara afectată de incendiu. Un bărbat cu arsuri pe faţă şi braţe a fost transportat la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - La intervenţie au fost dislocate cinci autospeciale pentru stins incendii, o autoscară, un echipaj SMURD şi unul SAJ.
 
"15 locatari din apartamentele situate pe scara de bloc s-au autoevacuat înainte de sosirea pompierilor. Flăcările au afectat un apartament situat la etajul 2 şi balcoanele situate la etajele 3 şi 4 de deasupra acestuia. Un bărbat ce prezenta arsuri la nivelul membrelor superioare şi a feţei a primit primul ajutor calificat de la echipajul SAJ. Acesta a fost transportat la spital în stare de conştienţă şi cooperant", a transmis ISU Cluj.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - "Pompierii din cadrul Detaşamentelor 1, 2 şi Punctul de Lucru Floreşti intervin în aceste momente pentru stingerea unui incendiu care a cuprins un apartament situat la etajul 2 al unui bloc de locuinţe cu patru nivele, de pe strada Stejarului, localitatea Floreşti", a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj.
 
Acolo au fost dislocate patru autospeciale pentru stins incendii, o autoscară şi, preventiv, un echipaj SMURD.
 
 
"Flăcările au fost lichidate imediat ce forţele de intervenţie au ajuns la faţa locului, iar până în prezent nu sunt persoane care să solicite consult medical", a arătat sursa citată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.