Un incendiu a izbucnit, sâmbătă, la o celulă electrică a unei hale din Parcul Industrial Tetarom din Cluj, pompierii intervenind cu mai multe autospeciale. Doi bărbaţi au fost transportaţi la spital cu arsuri. Aceştia făceau lucrări de mentenanţă la un punct de distribuire a curentului electric atunci când au fost răniţi. Poliţia Cluj şi Inspectoratul Teritorial de Muncă fac verificări în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Poliţia Judeţeană Cluj a arătat, la rândul său, că Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre un incendiu, înregistrat într-o hală din Parcul Industrial Tetarom.
 
”În cadrul cercetărilor preliminare efectuate la faţa locului s-a stabilit că doi bărbaţi, în vârstă de 36 şi 48 de ani, care desfăşurau activităţi de mentenanţă la un punct de distribuire curent electric au fost răniţi, fiind transportaţi la o unitate medicală. La locul evenimentului au fost solicitaţi şi reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă, iar cercetările sunt continuate sub aspectul infracţiunilor de neluarea şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă”, a precizat IPJ Cluj.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Pompierii din cadrul Detaşamentelor 1 şi 2 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineaţă la un incendiu care a cuprins celula electrică a unei hale situate în Parcul Industrial Tetarom. Apelul de urgenţă a venit la ora 10:44, iar la faţa locului s-au deplasat două autospeciale de stingere, o autoscară şi două echipaje SMURD de terapie intensivă. Incendiul a fost păstrat în limitele în care a fost găsit, manifestându-se la mai multe componente ale celulei electrice”, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj.
 
Doi bărbaţi, în vârstă de 48 şi 36 de ani, au suferit arsuri, fiind transportaţi la spital. Ambii erau conştienţi şi cooperanţi.
 
Cauza probabilă a incendiului urmează să fie stabilită.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.