O elevă de 13 ani a fost transportată la spital, joi, după ce a căzut de la înălţime, fiind găsită în lateralul clădirii Colegiului Naţional ”George Coşbuc” din Cluj-Napoca. Fata era conştientă şi cooperantă. Poliţiştii afirmă că eleva ar fi căzut de la etajul al treilea al clădirii instituţiei de învăţământ şi au deschis o anchetă în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - ”La data de 16 martie a.c., în jurul orei 10.05, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că la Colegiul Naţional „George Coşbuc” din municipiul Cluj-Napoca, o persoană ar fi căzut de la un etaj al clădirii. Din primele date, poliţiştii au constatat că este vorba despre o elevă în vârstă de 13 ani, care ar fi căzut de la etajul 3, aceasta fiind găsită în proximitatea clădirii”, a transmis IPJ Cluj.

Fata a fost transportată la o unitate medicală pentru investigaţii de specialitate.
 
Poliţia a arătat că se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă, urmând a fi clarificate toate împrejurările în care s-a produs evenimentul.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit ISU Cluj, pompierii de la Detaşamentul 2 Cluj-Napoca au intervenit pentru a oferi sprijin unei minore căzute de la înălţime în proximitatea Colegiului Naţional "George Coşbuc". Ea a fost găsită în lateralul clădirii Colegiului ”George Coşbuc”.

”Minora de 14 ani, conştientă şi cooperantă, a fost transportată la spital de către un echipaj SAJ”, a arătat ISU Cluj.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.