Un copil în vârstă de 9 ani a fost găsit mort într-o locuinţă din Cluj-Napoca, pe corpul acestuia fiind urme de violenţă. El locuia împreună cu fratele său, cu mama lui şi cu iubitul acesteia. Anchetatorii au stabilit că moartea copilului a fost violentă şi a survenit în urma agresiunilor suferite, astfel că mama acestuia a fost reţinută. Femeia din Cluj-Napoca, suspectată că şi-a ucis în bătaie copilul de 9 ani, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Anchetatori: Moartea copilului din Cluj a fost violentă şi a survenit ca urmare a agresiunilor; mama acestuia a fost reţinută

UPDATE 20:57 - Cluj: Femeia suspectată că şi-a ucis în bătaie copilul de 9 ani, arestată preventiv

Autorităţile din Cluj au anunţat, duminică seară, că femeia suspectată că şi-a ucis în bătaie copilul de 9 ani a fost arestată preventiv.

Ea este acuzată de violenţă în familie sub forma omorului calificat.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Cluj, sâmbătă seara, o persoană a sunat la 112 anunţând că un băiat în vârstă de 9 ani este inconştient într-un apartament din municipiul Cluj-Napoca. Cadrele medicale deplasate la faţa locului nu au reuşit să-l salveze, constatând decesul copilului.

Acesta locuia în apartamentul respectiv cu fratele său mai mare, cu mama sa şi cu iubitul acesteia. Pe corpul victimei, anchetatorii au găsit urme de violenţă. Trupul neînsufleţit a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Oamenii legii au deschis un dosar penal in rem pentru violenţă în familie. În funcţie de rezultatul necropsiei şi după ce va fi aflată cauza decesului, anchetatorii vor stabili încadrarea juridică a faptei. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.