Circulaţia rutieră a fost oprită, duminică după-amiază, pe ambele sensuri ale DN 56 Craiova-Calafat, în zona localităţii Radovan, în urma unui accident, a anunţat Centrul Infotrafic. Două persoane au murit şi o alta a fost transportată la spital. Traficul se desfăşoară alternativ, întrucât se fac cercetări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Potrivit Poliţiei Judeţene Dolj, poliţiştii care au stabilit că în accident a fost implicat un singur autoturism, condus de un bărbat de 45 de ani, din municipiul Craiova, care, în condiţii încă neelucidate, a ieşit de pe şosea şi s-a ciocnit de un pod.

În urma evenimentului rutier, doi pasageri din autoturism, un bărbat de 77 de ani şi o femeie de 76 de ani au decedat.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
 
În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.
 
Traficul rutier se desfăşoară alternativ, în vederea efectuării cercetării la faţa locului.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, pe DN 56 Craiova-Calafat, în zona localităţii Radovan, judeţul Dolj, un autoturism a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat.

Din primele date reiese că şoferul şi cei doi pasageri au suferit răni grave. Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri, aterizând şi elicopterul SMURD.

Se estimează reluarea normală a circulaţiei în 45-60 de minute.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.