Cadavrul unui bărbat cu o pungă trasă în cap a fost găsit, joi dimineaţă, pe o stradă din Sectorul 6 al Capitalei. Poliţiştii au demarat cercetarea la faţa locului, iar ulterior au stabilit că este vorba despre un tânăr de 21 de ani, student la ASE, fire introvertită. Primele indicii duc la ipoteza că s-ar fi sinucis, posibil prin ingerarea unei substanţe sau a unui medicament.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 31 octombrie a.c., Secţia 25 Poliţie a fost sesizata prin apel 112, cu privire la faptul că pe o stradă din Sectorul 6, se află cadavrul unui bărbat cu o pungă trasă pe cap. La faţa locului au sosit de îndată echipaje de poliţie care au constatat că cele sesizate se confirmă şi au procedat la delimitarea locului unde a fost găsit cadavrul”, a transmis, joi dimineaţă, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri desfăşoară cercetări la faţa locului în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment.

Iniţial, surse judiciare au declarat, pentru News.ro, că  este vorba despre un bărbat de 25 - 30 de ani care nu a fost încă identificat. Ulterior, cadavrul a fost identificat, fiind vorba despre un tânăr de 21 de ani, student la ASE, fire introvertită. 

Cadavrul, lângă care se afla o servietă, a fost găsit la ora 9.11 minute de către un bărbat care îşi plimba câinele.

Trupul nu avea urme de leziuni, iar primele indicii duc la  sinucidere, posibil prin ingerarea unei substante sau a unui medicament. 

Cadavrul va fi, însă, transportat la Institutul de Medicină Legală pentru a se stabili cu exactitate modul în care a murit, iar cercetările continuă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.