Unul dintre patronii restaurantului Nuba, din Sectorul 1 al Capitalei, a fost înjunghiat de un client, atacul având loc în faţa localului . Agresorul, surprins în imagini, este căutat de anchetatori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: Surse judiciare au precizat că atacul a avut loc la restaurantul Nuba. 

”Un client, fără motiv aparent, s-a ridicat de la masă şi l-a înjunghiat în zona fesieră pe unul dintre patroni  - Jean Sasu - după care a fugit de la faţa locului”, au transmis sursele citate. 

Atacul a fost surprins de imagini, iar atacatorul este căutat de către poliţişti. 

 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Astăzi, 20 aprilie 2023, în jurul orei 15.00, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 1 au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că, într-un local din Sectorul 1, a avut loc un conflict între 2 persoane”, a transmis, joi, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că la faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul secţiei care au identificat un bărbat ce prezenta leziuni, fiind preluat de un echipaj medical care l-a transportat la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale.

”În continuare sunt efectuate cercetări pentru identificarea şi depistarea bărbatului bănuit de săvârşirea faptei, în vederea luării măsurilor legale”, a mai transmis sursa citată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.