Trei copii cu vârste între 2 şi 6 ani au murit după ce patul în care se aflau a luat foc, într-o locuinţă din sectorul 5 al Capitalei. poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: ”La data 31 ianuarie 2023, în jurul orei 5:37, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 19 au fost sesizaţi, prin 112, cu privire la faptul că la o locuinţă, din Sectorul 5, ar fi izbucnit un incendiu. La faţa locului s-au deplasat echipaje de popmpieri, precum şi poliţişti din cadrul secţiei menţionate, care au demarat investigaţiile”, a transmis, marţi, Poliţia Capitalei. 
 
Sirsa citată a precizat că, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul, cercetările au fost preluate de Serviciul Omoruri, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, şi sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpa.

Trupurile neînsufleţite urmează a fi transportate la INML în vederea efectuării necropsiei.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”În această dimineaţă, în jurul orei 5:35, am fost solicitaţi să intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la o locuinţă din str. Surduc, sectorul 5. Primele echipaje de intervenţie ajunse la caz au constatat că incendiul era deja stins şi că se manifestase la un pat”, anunţă marţi dimineaţă ISU Bucureşti - Ilfov.
 
Au fost identificate 3 victime în camera respectivă, copii cu vârstele de 2, 3 şi 6 ani.
 
”S-au efectuat manevre de resuscitare. Din nefericire s-a constatat decesul acestora”, precizează ISU.
Au acţionat 4 ambulante SMURD, 3 autospeciale de stingere, 1 echipaj pentru descarcerare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.