Poliţiştii din Bucureşti l-au găsit pe şoferul care miercuri seară nu a oprit la semnalele agenţilor şi a lovit două maşini când fugea, abandonându-şi apoi maşina pe o stradă din Sectorul 4.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - ”Individul care încercase să treacă cu maşina aseară peste poliţişti şi jandarmi şi care a agresat mai mulţi participanţi la trafic a fost reţinut. Acesta fugise la bunica sa”, este anunţul postat pe pagina de Facebook a Europol, alături de imagini de la capturarea bărbatului.

 

 

 
ŞTIREA INIŢIALĂ -

 

”Bărbatul a fost depistat de către poliţiştii Secţiei 19. Acesta urmează a fi condus la sediul Brigăzii Rutiere în vederea continuării cercetărilor”, au transmis joi dimineaţă reprezentanţii Brigăzii de Poliîie Rutieră a Capitalei.

Poliţişti ai Brigăzii Rutiere au solicitat, miercuri seară, conducătorului unui autoturism, care încălcase mai multe reguli de circulaţie, să oprească. 

”Acesta nu s-a conformat indicaţiilor poliţistului, în sprijin venind şi o echipă de jandarmi din cadrul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti. La solicitarea forţelor de ordine să oprească şi să coboare din autoturism, conducătorul auto a părăsit zona, lovind două autoturisme”, a transmis Brigada Rutieră a Capitalei.  

Autoturismul a fost dat în atenţie şi a fost găsit abandonat, la scurt timp, pe o stradă din Sectorul 4.  

Ulterior, şoferul a fost identificat, fiind  căutat de autorităţi. 

”Laşul din imagine, pe cât de “zmeu” este pe reţelele de socializare, pe atât de laş a fost în momentul în care a fost oprit de echipajul rutier. A fugit cu riscul de a ucide şi ulterior, pe o stradă din sectorul 4, şi-a abandonat maşina cumpărată din venituri pentru care sigur a plătit taxe şi impozite. Îi recomandăm individului să nu doarmă acasă că e pregătit patul într-unul din centrele de reţinere şi arestare preventivă”, au transmis reprezentanţii Sindicatului Europol. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.