Un incendiu a izbucnit miercuri la un tramvai, în zona Eroii Revoluţiei, din Capitală, anunţă ISU Bucureşti - Ilfov, care precizează că nu există victime. Pompierii au reuşit să stingă incendiul, tramvaiul urmând a fi tractat de la locul incidentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, tramvaiul circula pe linia 1, pe sensul de deplasare către Piaţa Sudului. Din informaţiile preliminare reiese că în acesta se aflau 5 călători.

Dupa observarea incendiului, vatmanul a acţionat cu stingătoarele din dotarea tramvaiului.

Pompierii au intervenit cu autospecialele de stingere cu apă şi spumă, iar incendiul a fost stins, tramvaiul urmând a fi tractat de un vehicul al STB.

ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Incendiu produs la un tramvai în zona Eroii Revoluţiei. Acţionează 3 autospeciale de stingere, 2 echipaje SMURD, o autospecială de  descarcerare”, conform ISU.

Sunt degajări mari de fum, însă nu se mai observă flacără.

Nu sunt înregistrate victime, precizează ISU.

Traficul rutier în zonă este oprit

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.