O femeie a fost salvată de poliţiştii din Capitală după ce a anunţat la 112 că partenerul său a agresat-o şi a forţat-o să intre în portbagajul unui autoturism, ulterior, maşina fiind găsită pe un loc viran din Sectorul 3, iar în interior era flacără deschisă. A fost depistat şi şoferul maşinii, care consumase alcool şi substanţe interzise, conform poliţiştilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: Sindicatul Europol a transmis că fapta bărbatului a avut loc pe fondul unei datorii de 1.500 de lei, agresorul având intenţia clară de a o ucide pe femeie.

”Pe fondul consumului de alcool şi al substanţelor interzise, pornind de la o ceartă cu privire la o datorie de 1.500 lei, iubitul unei tinere, la ora 04:00 dimineaţa, a agresat-o, a introdus-o în portbagajul autoturismului său şi a condus până în apropierea unui teren viran de lângă Bucureşti unde a oprit şi a aprins focul în interiorul maşinii cu scopul evident de a o ucide şi de a ascunde urmele infracţiunii”, au transmis sindicaliştii.

Aceştia au povestit că, după apelul tinerei la 112, trei poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere au intuit traseele pe care ar putea să le folosească agresorul şi la foarte scurt timp au identificat autoturismul în cauză.

”Acesta ardea pe un câmp. Au intervenit prompt, chiar dacă exista riscul producerii unei explozii, s-au expus şi au forţat portbagajul unde se afla victima. Au reuşit să o scoată la timp înainte ca flăcările să cuprindă şi partea din spate a autoturismului şi chiar au reuşit stingerea focului din habitaclul maşinii, folosind extinctoare”, au mai povestit reprezentanţii Sindicatului Europol.

Aceştia au explicat, de asemenea, că alţi doi poliţişti rutieri, care au insistat cu căutările în proximitatea locului unde a fost incendiat autoturismul, l-au reperat pe agresor, care era pe jos în apropierea unei staţii de carburanţi.

”După ce l-au interceptat şi-au dat seama că este bărbatul căutat. L-au supus testării cu etilotestul şi drug testul, iar confirmarea a venit pe loc. Avea o concentraţie alcoolică în aerul expirat de 0,31 mg/l şi rezultatul a ieşit POZITIV la cocaină”, au mai povestit sindicaliştii.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”În această dimineaţă, 6 februarie 2023, în jurul orei 4.40, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au fost sesizaţi de o femeie cu privire la faptul că, în urma unor divergenţe cu partenerul său, acesta ar fi agresat-o fizic şi ar fi forţat-o să intre în portbagajul unui autoturism, cu care a plecat într-o direcţie necunoscută. Operatorul Serviciului de Telecomunicaţii Speciale i-a transmis un link de localizare cu ajutorul căruia s-a reuşit monitorizarea traseului parcurs, acesta fiind comunicat tuturor echipajelor de poliţie aflate în serviciu”, transmite Poliîia Capitalei.

În jurul orei 4.50, un echipaj al Brigăzii Rutiere a depistat autoturismul, pe un câmp din Sectorul 3. În momentul în care s-au apropiat de autoturism au observat flacără deschisă în interior, moment în care au intervenit, pentru scoaterea femeii din portbagaj şi pentru stingerea incendiului.

De asemenea, la faţa locului a fost solicitat un echipaj medical.

La scurt timp, în zona unei staţii de benzină, din apropiere, a fost depistat şi şoferul maşinii, care a fost imobilizat de un alt echipaj al Brigăzii Rutiere.

”Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma testării cu aparatul DrugTest, acesta a relevat prezenţa unei substanţe interzise în organism. Cercetările sunt continuate de către Serviciul Omoruri şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care a avut loc evenimentul şi pentru luarea măsurilor legale”, precizează Poliţia Capitalei.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.