Un bărbat de 42 a fost reţinut de poliţiştii din Bucureşti, fiind suspectat că a furat aproximativ 35.000 de euro din locuinţa unei femei, din Sectorul 1. În urma percheziţiilor făcute la locuinţa suspectului, anchetatorii au găsit peste 86.000 de euro, bani a căror provenienţă nu a putut fi justificată. Surse din anchetă afirmă că bărbatul este un cunoscut medic estetician care deţine o clinică, iar păgubita este fosta iubită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Surse apropiate anchetei afirmă că  bărbatul este un cunoscut medic estetician care deţine inclusiv o clinică, iar păgubita este fosta iubită a acestuia, 
Gândul relatează, citând surse judiciare că este vorba despre medicul estetician Andrei Gregorian, care patronează şi o clinică de profil, specializată în intervenţii chirurgicale de remodelare corporală.
El ar fi păstrat cheile de la locuinţa fostei iubite şi aşa a reuşit să intre în casa acestuia pentru a lua banii.
Anchetatorii au făcut percheziţii la locuinţa acestuia şi la clinică.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Poliţia Capitalei a anunţat, miercuri, că poliţişti de la Secţia 5 au pus în executare două mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti, într-un dosar penal de furt calificat, prejudiciul fiind de aproximativ 35.000 de euro.
 
Ancheta a început după ce, în 26 septembrie, Secţia 5 Poliţie a fost sesizată, prin 112, de o femeie, despre faptul că i-ar fi fost sustraşi 35.000 de euro, din locuinţa sa situată în Sectorul 1.
 
”Din cercetările şi investigaţiile efectuate în cauză, s-a stabilit că fapta ar fi fost săvârşită de către un bărbat, în vârstă de 42 de ani. Astfel, în vederea probării activităţii infracţionale a bărbatului, la data de 3 octombrie 2023, au fost puse în aplicare 2 mandate de perchezitie domiciliară, fiind găsite şi ridicate sume importante, în lei şi valută, în valoare de aproximativ 86.500 de euro, a căror provenienţă nu a putut fi justificată”, a arătat sursa citată.
 
Suspectul a fost dus la audieri, iar în baza probatoriului a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere legală.
 
De asemenea, prejudiciul creat prin săvârşirea faptei a fost recuperat şi predat persoanei vătămate.
 
Cercetările sunt continuate de către Secţia 5 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.