Un bărbat a sunat la 112 pentru a anunţa că un vecin i-a spus că şi-a ucis soţia, după care a plecat. Sindicatul Europol afirmă, referitor la capturarea bărbatului care şi-a ucis soţia, într-un bloc din cartierul Ferentari din Bucureşti, că el a fost observat de o patrulă de ordine publică, în timp ce era singur pe stradă, având urme de sânge la mână. Poliţiştii i-au luat cuţitul pe care îl avea la el, "cu care cel mai probabil a şi săvârşit fapta", arată sindicatul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Sindicatul Europol, despre capturarea bărbatului care şi-a ucis soţia, într-un bloc din Ferentari: Avea urme de sânge la mână/ Poliţiştii i-au luat cuţitul pe care îl avea la el

”Astăzi, în jurul orei 13.40, prin apel 112, o persoană a sesizat faptul că un vecin i-a anunţat că şi-a lovit soţia şi că aceasta a decedat. Ulterior, bărbatul a plecat într-o direcţie necunoscută.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti şi echipaje de prim ajutor, fiind confirmat decesul femeii”, transmite Poliţia Capitalei.

Cercetările sunt făcute de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi de Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul.

În prezent., are loc cercetarea locului faptei.

Cadavrul urmează să fie ridicat şi transportat la INML pentru necropsie.

Bărbatul în cauză a fost depistat, pe stradă, de către poliţişti din cadrul Secţiei 19. Urmează a fi condus, pentru audieri, la sediul Serviciului Omoruri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.