Echipaje medicale din Braşov intervin, sâmbătă, într-o comună din judeţ unde au fost solicitaţi în sprijinul a trei copii găsiţi inconştienţi. Primele date arată că cei trei copii au băut Tomoxan, o substanţă toxică, iar toţi trei sunt în stop cardio-respirator. Doi dintre copii, fete de 7 şi 9 ani, nu au putut fi salvaţi, fiind declarat decesul. Şi mama şi bunica copiilor s-au intoxicat, fiind transportate la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: ISU Braşov a precizat că doi copii - fete de 7 şi 9 ani, nu au putut fi salvaţi, fiind declarat decesul. 
 
Ce- de-al treile copil a fost preluat de elicopter şi va fi transportat la Spitalul din Târgu Mureş.
 
”De asemenea, mama şi bunica copiilor prezintă simptome de intoxicatie. Bunica este în stare gravă şi va fi transportată de către echipajul SMURD la Spitalul Judeţean Braşov”, a mai transmis Isu Braşov. 
 
Mama copiilor a fost transportată la Spitalul Rupea, iar anchetatorii încearcă să stabilească cum s-au intoxicat toţi. 
 
ŞTIRE INIŢIALĂ: Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja, paramedicii intervin în comuna Ungra, unde trei copii cu vârste de şapte, opt şi nouă ani au fost găsiţi inconştienţi.
 
Primele date arată că există suspiciunea că cei trei ar fi ingerat Tomoxan, o substanţă toxică antiparazitară, folosită la spălatul oilor. 
 
Unul dintre copii a fost preluat de o ambulanţă pentru a fi dus la spitalul din Rupea, în timp ce pentru ceilalţi doi se fac manevre de resuscitare la faţa locului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.