Poliţiştii şi jandarmii din Braşov au intervenit, duminică, în municipiul Săcele, unde s-a iscat un conflict între mai multe persoane. Oamenii legii fac cercetări pentru a vedea de la ce a pornit scandalul, iar 18 persoane au fost duse la Poliţie pentru audieri. Şase persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma scandalului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: În urma conflictului, şase persoane au primit îngrijiri medicale la faţa locului, iar o persoană a fost transportată la spital, refuzând internarea. 

Unul dintre poliţiştii aflaţi la faţa locului a folosit armamentul din dotare, trăgând două focuri în plan vertical.
 
Cercetările se desfăşoară sub coordonarea unităţii de parchet competente, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluţie legală.
 
"Situaţia este sub control, toate persoanele implicate fiind audiate în acest moment", a transmis Poliţia Judeţeană Braşov.

UPDATE: Poliţiştii au intervenit şi au identificat 18 persoane, care au fost implicate în cauză.

”Cele 18 persoane au fost conduse la sediul poliţiei pentru a fi audiate în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare. 
Cercetările se desfăşoară sub coordonarea unităţii de parchet competente, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluţie legală”, atransmis IPJ Braşov. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”La data de 19 aprilie 2020, în jurul orei 15.30, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov a fost sesizat prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe raza municipiului Săcele are loc un conflict spontan în care sunt implicate mai multe persoane. Echipaje mixte, formate din poliţişti şi jandarmi, s-au deplasat la faţa locului, conflictul luând sfârşit”, a transmis, duminică, IPJ Braşov.

Poliţiştii fac cercetări pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare.

La finalul ancgetei se vor propune măsuri legale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.