Doi adolescenţi au fost înjunghiaţi, sâmbătă seară, în comuna Prejmer, judeţul Braşov, ei fiind transportaţi la spital cu răni la spate şi bazin. Un agresor, în vârstă de 18 ani, a fost reţinut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov au spus că la faţa locului s-au deplasat un echipaj SMURD şi o ambulanţă, fiind vorba despre doi adolescenţi, în vârstă de 14, respectiv 15 ani.

Aceştia au suferit plăgi la spate şi la bazin, fiind transportaţi la Spitalul de Pediatrie.

Poliţişti de la Secţia 1 Poliţie Rurală Feldioara au reţinut pentru 24 de ore un tânăr în vârstă de 18 ani din judeţul Braşov, a anunţat Poliţia Judeţeană Braşov, care precizează că agresiunea a avut loc pe o stradă din Prejmer, fără a avea legătură cu vreun festival.

Astfel, sâmbătă, în jurul orei 19.00, a avut loc un conflict spontan între doi tineri de 15, respectiv 17 ani, pe de-o parte, şi alţi doi bărbaţi de 18, respectiv 20 ani, pe de altă parte.

"În urma unui schimb de replici, cei patru tineri s-au agresat reciproc, lovindu-se cu pumnii şi picioarele, iar bărbatul în vârstă de 18 ani i-ar fi lovit pe cei doi minori cu un obiect tăietor înţepător in zona abdomenului, pe unul dintre ei, şi a omoplatului drept, pe celălalt. Minorii au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate", au arătat reprezentanţii Poliţiei.

Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi lovirea sau alte violenţe, dosar instrumentat sub coordonarea unităţii de parchet competente, în care se va propune soluţie legală la finalizarea verificărilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.